Меню

Салати


Салати - найрізноманітніша категорія кулінарних страв. Смачних салатів безліч. І рецепти салатів продовжують удосконалюватися, з'являються нові рецепти смачних салатів. На нашому сайті більше дванадцяти тисяч рецептів салатів, класичних і нових, святкових і швидких, легких, недорогих салатів на кожен день, безліч салатів з фото, і покрокових, де приготування салатів показано дуже докладно. Всі, хто шукає смачні і прості салати, знайдуть тут не тільки смачні і прості рецепти, але й поради, як приготувати салат, як прикрасити салат, всі секрети приготування і прикраси салату. Приготуйте салат за нашим рецептом, імпровізуйте, додайте в нього щось нове і помістіть на сайті його фотографію - почастуєте їм всіх!


Салат «молдавську»
Необхідні продукти для салату:

Помідори - 2 штуки
Цибуля ріпчаста - ½ ПК
Солодкий перець - 1 штука
Маслини - 1 столова ложка
Петрушка


Салат «Сніжний замети»
Этот салат подойдет как к праздничному столу, так и в повседневном приготовлении пищи.

Необходимые продукты:
Нежирная свинина – 500 грамм
Майонез – 200 грамм
Лук – 3 штуки
Уксус- 9% для маринования лука
Картофель – 3-4 штуки
Яйца – 5 штук
Чеснок – несколько зубчиков
Сыр – 200 грамм
Морковь — 1 штука


Огірковий салат з маслинами і сиром
Салат підійде як на кожен день, так і на свято. Смачного настрою Вам!
Інгредієнти:
- Огура - 2 шт
- листя салату - 1 промінь
- маслини без кісточок - 15-го століття
- Лимонний сік - смаки
- сир - Гауда, Ламберт та ін - 100 г
- майонез


Вершкова заправка для «Цезаря»
Для любителів салату «Цезар» хороший варіант заправки! Приємного апетиту!
Інгредієнти:
- Майонез - ½ склянки
- Kisloe молоко - ¼ склянки
- тертий сир пармезан - ½ склянки
- Vusterskij су - ½ чайної ложки
- часник - 1 велика zubčik, vydavit
- лимонний сік - 1 столова ложка їдальня
- Molotyj чорний перець - 1/8 чайних ложок
- Сіль - ¼ ложки чаю або смак


Мхалі
Мхалі - рід салату грузинської кухні. Складається зазвичай з якого-небудь одного види овочів (буряка, капусти, шпинату, болгарського перцю) і спеціальної заправки. Овочі для приготування мхалі піддаються тепловій обробці.


Салат з мандаринами і яблуками - смачний, яскравий, новорічний!Інгредієнти:

Для салату:
1 великий качан салату ромен
1-2 середніх яблука
3-4 мандаринів (без кісточок)
½ маленької червоної цибулини, дрібно порізаної
½ склянки волоських горіхів
¼ чашки сушеної журавлини
¼ чашки сиру фета, раскрошенного
½ лимона
½ склянки води


Полуничний салат з полуничною заправкоюІнгредієнти:

Для салату:
полуниця (розрізати навпіл)
суміш салатних листя
листочки базиліка і м'яти
сир Дор Блю (порізати або розламати на невеликі шматочки)
кедрові горішки (посмажити на сухій сковороді)


Вершково-грибний соусІнгредієнти:

Шампіньйони - 300 гр
Цибуля ріпчаста - 1 середня головка
Помідори-чері - 200 гр
Вершки 35% - 100 мл
Часник - 2 зубчики
Оливкова олія для смаження


Паста з куркою і вершковим соусомІнгредієнти:

- Папарделле - 150 г
- Оливкова олія - 45 мл
- Сіль морська - 8 г
- Селера кореневої - 150 г
- Цибуля ріпчаста - 60 г
- Часник - 10 г
- Апельсини - 60 г
- Грейпфрут - 40 г
- Вершкове масло - 15 г
- Перець чорний мелений - 5 г
- Рисовий оцет - 30 мл
- Куряча грудка - 500 г
- Перець чилі мелений - 2 г
- Паприка мелена - 2 г
- Розмарин листя - 2 г
- Філадельфія - 2 г


Домашній майонез (пісний)Вам знадобиться:

1,5 склянки води
0,5 склянки борошна
4 ст.л. рослинної олії
2 ст.л. гірчиці
1,5 ст.л. соку лимона
1 ст.л. цукру
1,5 ч.л. солі


Паштет під гранатовим желеІнгредієнти:

400 гр. курячої печінки
100 гр. вершкового масла
150 гр. свіжовичавленого гранатового соку
1 повна чайна ложка швидкорозчинного желатину
сіль, перець мелений за смаком
1 ч. ложка коньяку


Оселедцевий паштетІнгредієнти:

філе 1 оселедця
2 варених яйця
50 г вершкового масла
½ маленького солодкого лука


Паштет з копченої скумбріїІнгредієнти:

3 філе копченої скумбрії
150 г грецького йогурту
2 ст. л. соусу з хрону
½ лимона
перець, сіль


Курячий паштет з брендіІнгредієнти:

На 4 порції вам знадобиться:
50 г вершкового масла
350 г курячої печінки, нарізаної
2 ст. л. бренді
2 ст. л. жирних вершків
сіль і мелений перець


Паштет по-італійськиІнгредієнти:

500 г печінка яловича
250 г копчена грудинка
1 головка ріпчастої цибулі
1 зубчик часнику
4 скибочки свинячого сала
150 г коньяку
сіль, перець чорний мелений


Парфе з качиної печінки з желе з портвейнуІнгредієнти:

Для форми в 1л

250 г качиної печінки
250 мл молока
259г вершкового масла
250 мл вершків
сіль
свіжозмелений перець
0,5 ч.л.тертой апельсинової цедри
1 ч.л. сушеного майорану
2 ст. л. портвейну
1 яйце


Салат з манго і креветкамиІнгредієнти:

125 мл длінозерного рису
10-12 великих відварних креветок
1 цибулина - шалот (¼ солодкої цибулини)
1 велике міцне манго
1 огірок (200 г)
2 ст.л. насіння кунжуту

Для соусу:
1 ст.л. рисового оцту
1-2 ч.л. цукор солодкого соусу чілі
зелений коріандр, зелена цибуля
1 ст.л. кунжутного масла
1 ст.л. рибного соусу
1 ст.л. солодкого темного китайського соєвого соусу


Салат з креветкамиІнгредієнти:

помідори черрі 150гр;
перепелині яйця 10шт;
3 шматочки білого хліба або батона;
королівські креветки 200гр;
листя салату;
2ст.л. соєвого соусу;
імбир свіжий;
олівковае масло;
2 зубчики часнику;
сир пармезан 50гр.


Салат «Риба-клоун або мій улюблений Немо»Нам знадобиться:

Морська капуста 200 г
М'ясо криля 250 г
тунець у власному соку 250 г
Яйця 5 шт
4 в салат, 1 для клярі
Крабові палички 6 шт
морква відварна 3 шт
(середня)
майонез 120 г
петрушка 1 Пуч.
краще кучерява
молоко 1 ст. л.


Овочевий салат з креветкамиВам буде потрібно (на 2 порції):

2 грунтових огірка;
5 помідорок черрі;
1 морква (за бажанням);
200 гр варених і очищених креветок;
20 гр вершкового масла;
20 гр твердого сиру;
2-3 ст.л.белого сухого вина;
2 шматки білого тостового хліба;
2 ст.л. оливкової або рослинного масла;
1 ст.л. лимонного соку;
пучок салатного листя;
½ пучка кропу;
сіль, чорний мелений перець, кунжут - за смаком.


Салат з мідіямиІнгредієнти:
500 гр мідій (без черепашки),
3 яйця, зварені круто,
100 мл сухого білого вина,
листя салату,
2 помідори,
1 червоний солодкий перець,
1 середня цибулина,
1 пучок петрушки,
3-4 гілочки кінзи,
малиновий бальзамічний оцет ,
сіль,
білий перець,
оливкова олія,

для заправки:
4 ст.л. оливкової олії,
2 зубчики часнику,
7-8 листочків базиліка,
сік половини лайма чи лимона.


Салат із крабових паличок з огірком «Море хвилюється раз»Інгредієнти:

Крабові палички - 200 р.
Огірок - 1 шт.
Яйце куряче варене - 4 шт.
Кріп - ½ Пуч.
Цибуля зелена - ½ Пуч.
Майонез - за смаком
Сіль - за смаком


Салат «мореман»Інгредієнти:

- Креветки - 500 гр
- крабове м'ясо - 100 гр
- два яйця
- огірок
- червона цибуля - 1 шт.
- салатні листя
- сир - 50 гр
- кріп
- сметана - 2 ст.л.
- половина лимона
- соєвий соус - 2 чайн . лож.


Закусочний тортик з крекеру «Просте задоволення»Інгредієнти:

150 гр. крекерів-рибок,
150 гр. твердого сиру,
3 яйця, зварених круто,
200 гр. крабових паличок,
~ 300гр. майонезу.
Сіль, перець за смаком.


Салат «Скринька з коштовностями»Інгредієнти:
500 г морського коктейлю (замороженої суміші морепродуктів)
морква
1 цибулина
1 солодкий перець
2 яйця
майонез
1 прямокутна буханець білого хліба
2 ч. л. червоної ікри
2 ч. л. ікри палтуса
300 г вершкового сиру (типу Філадельфії, наприклад, сир Віола)
1 зубчик часнику


Назад Вперед
Наверх

Цікаве
На правах реклами: Доставка цветов Харькову по. осуществляется . Красивые подарки на Новый год 2015 на ivona.bigmir.net

Copyright © 2013 Рецепти від Ти - кулінар

Експорт новин RSS 3.0

В закладки: